Thursday 10 September 2009

Oh ajad, oh kombed

Esmaspäeval käisin kodus kassidele kuivtoidu pimetesti tegemas. Minu kass sõi ainult kõige kallimat. Näljas hoitav naabrite siiam sõi aga kõike :(. Vaeseke. Võtaksin ta omale, kuid võõrastelt ei ole viisakas loomi ära võtta ja "nii näljas nad teda ka ei hoia, ju nad ikka siis annavad kui kodus on...".

Õhtul tagasi urgu veeredes jõudsin kohale just nii, et kella 22ni oli vaid 15 min. Kuna külla tulnud paarike oli juba veini ostnud, siis oli meie kord. Kuna asenduskaardiga maksta ei saa, pidime JOOKSMA Selveri poole :). Kuna kiirustamine ajab mind närvi juhtus see, mis juhtuma pidi. Jonnaka järjekindlusega tagusin asenduskaardile oma vana parooli sisse. Kaks korda. Kolmandal korral panin midagi muud. Mulle ei tulnud enne telefoniabisse helistamist meeldegi, et ma midagi valesti võisin teha. Saime ühe veini. Sularaha eest.

Lubasin endale, et rumal ei ole viisakas olla ja seega andsin endale lubaduse, et pean uue kaardi saabumiseni ilma kaardi ja rahata vastu. Õnnestus suurepäraselt. Süüa sain kodust ning erinevaid kuivaineid oli piisavalt kogunenud. Täna saan kaardi kätte. Sweet!

No comments: