Thursday 9 October 2008

Pwned

Kohtueelse menetluse kokkuvõttest kriminaalasjas - tsiteeritud tekst:

Kannatanu P. ütlused: "E. käis korra köögis või esikus ja tagasi tulles oli tal suus lõhkepakett rohelise-valge nööriga läbimõõdud umbes 7x3 cm, ütles, et lõhkab ennast, ma hakkasin nutma, läksin vannituppa"

E.-le esitatud kahtlustus: "E.-d kahtlustatakse selles, et tema [kuupäev], viibides Tallinnas, [aadress] asuvas korteris, ähvardas oma abikaasat tapmisega, aga nimelt võttis vannitoast rohelist-valget värvi karbi naiste hügieeniliste tampoonidega ja ühe tampooni pani omale suhu ning nööri jättis suust välja. Ta väitis, et see on lõhkepakett ja lubas selle õhkida ning P.-l oli alust karta selle ähvarduse täiedeviimist. Seega E. pani toime tapmisega ähvardamise ning kannatanul oli alust karta ähvarduse täideviimist, s.t. pani toime KarS § 120 järgi kvalifitseeritava kuriteo."

Asja tulemus: kriminaalmenetlus lõpetati ära KrMS 202 lg. 7 alusel prokuröri poolt oportuniteedi rakendamisega, s.t. - isiku süü ei ole suur, kriminaalmenetluse jätkamiseks puudub avalik menetlushuvi, kuriteo asjaolud selged. E.-d kohustati maksma riigi tuludesse 300 krooni.

LINK

Võrdle:

No comments: