Saturday 20 February 2010

Unine laupäev

Kopli trammile. Esimene peatus SOOSOO. Lõpumüük enne Telliskivi loomelinnakusse kolimist. Tõesti oli hea hinnaga ägedaid asju, kuid midagi sellist, mis mind oleks kummitama jäänud polnud. No, võib-olla see muljutud plastmasstopsi meenutav keraamiline tops...

Teine
peatus Rimi - issand kui palju on Rimil oma sarja tooteid! Küpsised, pastatooted, kõikmõeldavad konservid, õllede tassimise kott, erinevad tangained jne. Olen seal vaid ühe asja pärast - soe pitsaviil hommikusöögiks. Seenepitsa on imeline! Trammile!

Kolmas
peatus Les Petites. Ka sealt ei jäänud midagi peale visitkade näppu.

Neljas
peatus Kirbuturg - kõle, tühi, õnnetu. Ja küüslaugumüüjat ka ei olnud...

Viies
peatus mööbli kaltsukas - pisike pianiino 1500. Ei mahtunud näppu.

Kuues
peatus Moodne Kärbez - väga vahva kauplus - kallis ja sorteeritud teine käsi, omatoodang ja veel ninni-nänni. Üks MNG seelik jäi silma, ostmise ega proovimise tuju ei olnud.

Seitsmes
peatus Tamara 1965 - vintage´i showroom ja kauplus. Avatud vaid laupäeviti. Pakutakse teed. Väga vahva koht, kahjuks olin selleks hetkeks juba läbikülmunud ja veidi tujutu.

Kaheksas peatus - Telliskivi trammipeatuse putka - jänesega hambatikud 3.-, parfüüm meestele 15.-. Raha jõudsin juba välja võtta, kuid siis tuli tramm. Kui ma oleksin teadnud, et eelmine tramm haigestub, jättes meie trammi 5 minutiks seisma, siis oleksin vähemalt üritanud neid soetada.

Üheksas peatud kodu. Vedelen kolmest kaheksani voodis. Suure osa ajast sulan, väiksema osa magan ning veidi vaatan Fringe´i ja South Park´i. Nüüd on aeg pesta ära nõud ja teha Rimi ubadest, Rimi kooritud tomatitest, viinamarjaseemne õlist, tumedatest makaronidest ja viiest Kopra sibulast igaõhtune hõrgutis :).

No comments: