Thursday 8 May 2008

Emadepäevast

Me elame haiges maailmas. Haigeks on muutunud ka emad ja isad. Ühed elavad üle oma võimete, teised tapavad ennast laste nähes, kolmandad sunnivad lapsi täitma nende unistusi, neljandad teevad oma lastele lapsi! Mõni abiellub koeraga, teine oma tütrega.

Sellel nädalal on juttu olnud vähemalt kolmest juhtumist, kus isa on astunud oma tütre vastu kõige jõhkramal moel, kasutades ära tema nõrkust, kogematust, austust ja teadmatust. Nii on juhtunud Austrias, Prantsusmaal, Soomes ning kindlasti ka väga paljudes teistes riikides.

Emadepäev läheneb. Prouad tapavad oma pekivoltide varjus sündinud imikuid ning peidavad nad külmutatud juurviljade, aegunud pizza ja jäätise vahele. Ka roosidele kuluks väetis ära.

/.../Imikute elu päästmiseks on mitmed Saksa haiglad rajanud inkubaatorid, kuhu meeleheitel emad vastsündinud anonüümselt jätta saavad./.../ link

Isad on oma naiste peale pahased, petmise või eemale tõukamise pärast. Ja... tapavad kättemaksuks oma lapsed ära. Võimaluse korral sunnivad nad naisi seda pealt vaatama.

Meeleheitel naised tahavad mehe enda külge köita ning jäävad rasedaks. Nad ei arvesta sellega, et mängus on ka kolmas isik, kes ei ole milleski süüdi ning ei soovi selles mängus osaleda. Naised ei arvesta, et nad seovad ennast kahe inimesega ning et neil on palju raskem minema jalutada. See oleneb loomulikult külmkapi suurusest...

Sepo Seeman võttis sõna lapsepuhkusel olevate isade asjus ning leidis, et see ei ole õige asi. Lastel on vaja ema lähedust. Isa peaks olema see tugevam pool, kes vajadusle TUTAKA annab. Selle peale tõusis silmakirjalik ja võltsvaga seakisa - oi Sepo, sa oled elajas, kus on LASTEKAITSE silmad! Oma last lööma!

Leian, et tal on tuline õigus. Kui laps on loll, laisk ja kiuslik, siis ravib teda tutakas. Ma ei mõtle vigaseks löömist või vaimset terrorit. Distsiplineeriv vitsahoop. Või peaks oma poega perse trukkima ja tütrele tite tegema, et ta NARKOOTIKUME ei tarbiks?

Kus on emade silmad! Miks ükski nendest emadest ei astunud välja? Miks nad ei NÄINUD, mis toimus? Nendele naistele ei tohiks lilli tuua! Liiga tihti eelistatakse meest lapsele ning sellega ainult toodetakse juurde katkiseid ja väärastunud inimesi, kes viivad koos endaga terve inimkonna põhja. Päästkem delfiinid, ninasarvikud ja vihmametsad? Võib-olla tõesti. Nagu näha, siis inimkond päästmist ei vääri . We destroy everything we touch...

1 comment:

Maris said...

kümme punkti kümnest!