Friday 8 February 2008

Klu, klu, klu

Klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu, klu.

Vastikud tuvid !!! Kui nad on oma hala lõpetanud, siis algab tants. Tuvid külmal plekk-katusel. Tundub, et nad hakkavad maha libisema ning sellele järgneb meeleheitlik kraapimine ja kolin. Tuvi ilmselt unustas ära, et ta oskab lennata ning ei kuku surnuks... Samas... kui ta on piisavalt loll, siis võib-olla kukub ka.

Lisaks on kajakad :). Aga nemad mulle meeldivad. Nad on suured ja toredad. Eriti siis, kui nad võtavad osa olelusvõitlusest ja söövad elusat kala, mitte prügi ja sitta. Ja kord kui ma olin Virukeskuse juures, siis üks kanast suurem kajakas sõi minu peost saia :)

No comments: