Monday 11 February 2008

Yes, yes, very interesting...

Laisk nagu hapuoblikas. Suudan kolm korda päevas magada :). Nägin väga põnevat unenägu, kus oli minu väike õde ning tema imelikud ja ennasthävitavad suitsetamise ja nõelaga torkimise kombed. Olin tubli õde ja karjusin tema peale, et nii ei tehta.

Nägin unes ka kahte aadressi: www.jah.ee ja Koht. Mõlemad on kenasti olemas :). Esimene on mingi site, kuhu tulevad kõik uudised. Ma tean küll, kuidas selliseid liste nimetatakse, kuid hetkel ei tule meelde. Teine on noortekeskus Tartus Pepleri tänaval. Kõik on nii deep ja huvitav.

Tahan WCsse kahte luukeret. Selleks, et nad mustaks ei läheks (loe:sitaseks), tuleks nad panna klaaskastidesse. Suunatud oleksid nad eelkõige meestele. Seisavad teine teisel pool potti ja osutavad oma kondise sõrmega, näos on märgata muiet. Muhaahaa :).

Sain hommikul Lavazzas seene-singi pasta ilma seente ja singita :(.(Algne variant lausest :)-> Sain hommikul seene-singi pastata silma seente ja singita). Kuri. Imetlesin õliloiku. Ostsin Maximast kasemahla ja rääkisin katkise varesega. Vares ei saanud lennata. Samas ta ei tahtnud ka minuga rääkida ning seetõttu jalutas ta hoopis nukralt vasakule ära. Sadas lörtsi.

No comments: