Thursday 6 March 2008

Oh my god, I can't believe it!

Mehed ei tea mida naised tahavad ning ei oska nende mõtteid lugeda. Fakt? Enam-vähem. Tegelikult ei saa ka naised aru, mida mehed endast kujutavad, mis neile meeldib ja mis ei meeldi. Oi, oi aga naistele ju meeldib mõelda, et neil on kuues meel, mida meestel pole. Päris nii aga need asjad siiski ei ole...

Kõik mehed ei tahagi 90-60-90 blondi Barbie't, kõik ei olegi vaid seksist mõtlevad sitapead ning mõned armastavad romantilisi filme ja shoppamist. Ja vahel nad nutavad ja tahavad sülle.

Naistekad (eriti Cosmo!) loovad veidraid soorolle ja ideaale. Need ajakirjad (lehed, portaalid) just kui üritavad tuunida naisi sellisteks, et nad saaksid olla oma meestele paremad naised (abikaased, kokad, armukesed, emad, prostituudid, raamatupidajad, lapsehoidjad, õpetajad. Võimalusel need kõik korraga).

Samas on nende nõuanded väga üldised ja jäigad. Mehed, keda nad naistele kirjeldavad on pinnapealsed ja kergesti "diagnoositavad". Kannab valgeid sokke - järelikult raamatuid ei loe ja kuulab 90ndate diskot. Eelistab Volvot- suur peenis jne.

Sildistamine ja kastitamine on väga tore meelelahutus, kuid inimkatsed, mis tuginevad sellistele allikatele on tobedad ning soovitud tulemust ei anna.

----------------------------------------------------------------------
Kommentaarid järgmise lingi all olevale artiklile:

*inimesepoeg 05. märts 2008 13:34:04
tuleb välja, et maailmas jääb mehi üha vähemaks. Ja kes asemele tuleb....

*tulevad 06. märts 2008 03:06:54
kassid ja tolmuimeja... ;P

LINK

No comments: