Wednesday 19 March 2008

Tarbimine

TARBIMINE ON ÕIGUS JA VABADUS !
Ma nii, nii tahaks [tarbida] SEDA toodet:

SKY-RUNNER
* Vaata!
* Uuri! * Osta!


Nii mõnus on vooluga kaasa minna. Samas on väga hea tunne olla asjadest üle. Teadvustada endale neid signaale, mida oskuslikult sinu poole saadetakse, mille jaoks teatud hulk inimesi iga päev vaeva näeb.

Ekraanid bussides [nüüd ka taksodes], mis pakuvad meelelahutust igaval kulgemisel. Väga hoolikalt tuleb valida tooteid, mida reklaamida. Bussis töökohti McDonaldsis, taksos ... käekelli? vms.

Selleks, et mitte liiklusvahendi pidurdamisel pikali kukkuda pakub sulle tuge ripp-reklaam. SMARTe renditakse väga odava hinnaga, sest tegemist on liikuva, nunnu ja hummeristökoma reklaamipinnaga (sa pead sõitma vähemalt 29 km, kuid mitte rohkem kui 100 km päevas).

KUMU Hansapanga fondi ja värvidega silt on ka nunnu :). Ja Otsepostitused, mis teavad su nime ja "ilusad tüdrukud", kes teavad, kus sa elad ning kes "tahavad su sõbraks saada". Btw NSKing saadab mulle sõnumeid ;)

Aga vahel on inimesed nii lollid. Ja selle asemel, et oma lollusest õppida ronivad nad meediasse: Mees ostis kulla pähe kollast sodi. Link

No comments: