Monday 6 August 2007

Cherchez la femme

Ülevaade olulistest artiklitest :) :

Krokodill kukkus 12. korruse rõdult otse tänavale. link
Imekombel jäi roomaja ellu ega kukkunud ühelegi jalakäijale pähe

Rõdul grillimine on ohtlik ja keelatud. link

Homodest
Homod tulevad tänavale marssima. Nad on seda ennegi teinud ja teevad jälle. Nii Eestis kui mujal. Mul pole nende vastu midagi, pigem poolt. Paraadi ajal viibin võib-olla Berliinis. Muidu isegi läheks.

Ja jäsku. BOOM. Lendavad kuskilt välja mingid "staarid". Nagu Liis Lass ja Sulo Something. Ja hakkavad jagama oma tarkust maailmaga. Nad ütlevad, et homod on nõmedad. Nad teevad seda küll erinevate sõnadega, kuid POINT on sama.

Liisike: Homosuhted on taunitavad. Sama kehtib ka psühholoogilistest põhjustest tingitud soovahetusoperatsioonide kohta. Loodus on seadnud omavahel seksuaalselt lävima mehe ja naise, mitte omasoolised ja sellist käitumist ei tohiks propageerida. Tegemist on sotsiaalpsühholoogilise hälbega, mis tänapäeva maailmas kahjuks ainul süveneb," ütles Lass Justile. Lisaks kõigele muule (Blacky eksmehe uus omanik, ilmaennustaja, karvadeta kassi ema) on ta ka kinnisvaramaakler. (Liis Lass väitis ajakirjas Just, et tema arvates on homosuhted ebaloomulikud -> link )

Sulo: tehku oma nokud kakaseks omaette. „Minu arvamus pededest on negatiivne," ütles Sulo. link

Kaks rumalat ja vastutustundetut lapsesuud... Ja siis tuleb Pets ja Ivan ja teevad homod pulbriks. Valvepsühholoog ei pea rääkima majandusest, valvefeminist ei pea analüüsima sotsiaalprobleeme. Lollust tuleb peksta, kuid ära peab ka kuulama on öelnud Juku-Kalle co, kuid antud juhul oleks pidanud neid kuulama kuskil mujal.

No comments: